Kick-box: Kezdenek a csabai ringesek!

A hét végi light-contact, kick-light magyar bajnoksággal elkezdődött a járvány utáni kick-box versenynaptár. A következő hét végén Csepelen kerül sor a point-fighting és a ringes szabályrendszer magyar bajnokságára majd rá egy hétre rendezik meg a nagy hagyományokkal rendelkező budapesti Világkupát. A békéscsabai József Attila Lakótelepi TSE kick-box szakosztályának ringeseit-az Energy Gym tagjait – Hricsovinyi Károly edzi Baross utca 16 sz. alatti edzőtermükben. A csoport tagjai edzésben vannak, s várják a versenyeket.

-Kik lesznek a csapatból azok, akiktől jó eredmény várható ebben a versenyidőszakban?
-A felnőttek közt az élversenyzőnk Mármarosi Patrik lesz, 67 kg és 63,5 kg súlycsoportokban versenyez majd. Az utánpótlásnál Kliment Zétény, Kovács Lehel, és Kékegyi Márk az a hármas, akik eredményesek lehetnek.

– Mennyire viselte meg a járványidőszak a csoportot?
– A körülményekhez képest sikerült áthidalni, – betartva az előírásokat -bár lemorzsolódás történt, szerencsére nem jelentős mértékben.

– Korábban hölgyeket is láttunk a gárdában, most csak az „erősebbik nem” van itt az edzésen…
– Most nem jelentkeztek a lányok, az is igaz, hogy a K-1 szabályrendszer nagyon kemény a hölgyeknek. Korábban Priskin Nikolett és a most ökölvívó válogatott Pribojszki Kata nagyon megállta a helyét.

– Melyek azok a versenyek, amelyen indulnak a versenyzők?
– Eddig egy gálán vehettünk részt, ahol Kovács Lehel és Kékhegyi Márk nagyon jól teljesített. A szeptember közepi budapesti Világkupán Mármarosi Patrik és Kékegyi Márk indul majd terveink szerint.

Hricsovinyi Károly esély elemezése

Az edzésen tapasztalható iramot, hajtást, elszántságot látva várható a jó eredmény a versenyeken. Akik szeretnének megismerkedni a csapattal, azok szeptember 6-án, a Sporthétfőn 16 órától tekinthetik meg nyilvános szabadtéri edzésüket Békéscsabán, a Szent István téren!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük